X

РАЙСВОЛФ f.i.t. – Удобна технология и високи стандарти за сигурност.

Нашето софтуерно решение за управление на данни.

РАЙСВОЛФ f.i.t е уеб-базиран дигитален архив, който позволява управление на данните ви, във всеки един момент. РАЙСВОЛФ f.i.t използва огромните възможности на облачните технологии, като обаче елиминира всички обичайни рискове, свързани със защитата на данните.
С РАЙСВОЛФ f.i.t ще може да въведете, класифицирате и да имате достъп до информацията си по всяко време. Информацията се съхранява на специализирани наши сървъри от най-висок клас, като се правят 6 цялостни бекъпа в рамките на 1 ден. Достъпът до информацията е през портал, в който е активирано криптирано предаване на информацията.

Разбира се, РАЙСВОЛФ f.i.t може да се адаптира според вашите нужди и може да бъде активиран незабавно, без да е нужна инсталация на софтуер или специална интеграция.

Шест характеристики на РАЙСВОЛФ f.i.t:

Интуитивен
Потребителският интерфейс на РАЙСВОЛФ f.i.t е изключително лесен за използване и предоставя бърз достъп до най-важните функционалности. Поради тази причина няма нужда от специализирано обучение за работа с него. Разбира се, при нужда, ще направим първоначален инструктаж за работа с платформата.

управление на данни и документи

Отговарящ на всички законови изисквания
С РАЙСВОЛФ f.i.t получавате единно място за съхранение на дигиталната информация на всички ваши отдели. Ние гарантираме сигурността на данните ви, в съответствие с всички законови изисквания, чрез 6 цялостни бекъпа в рамките на всеки един ден, които се съхраняват независимо и надеждно на нашите сървъри.

REISSWOLF Safe

Сигурен
Целта на РАЙСВОЛФ е предоставяне на максимална сигурност за данните ви. Ето защо уеб порталът на РАЙСВОЛФ изисква двустепенна авторизация, а предаваната информация е защитена от механизъм за криптиране на данните.

REISSWOLF Fast

Бърз
Имате светкавичен достъп до архивираните данни. С РАЙСВОЛФ f.i.t може да търсите и редактирате документи благодарение на високоскоростното OCR търсене в текста на всички архивирани текстови документи.

Достъпен от всяка точка
Тъй като е уеб-базирано приложение, РАЙСВОЛФ f.i.t може да се използва и от мобилно устройство. Така информацията ви е достъпна от всяка точка и по всяко време.

Изгоден 
С РАЙСВОЛФ f.i.t плащате само за количеството данни, което реално сте използвали. Благодарение на уеб-базираната технология, нямате допълнителни разходи по поддръжка, хардуер, софтуер или складови помещения.